+31 (0)6 53 70 60 63 info@beverborg.nl

Trouwen op een unieke locatie

Eindpunt van de Oldtimer-rally

Doopfeest in het groen

Erve Beverborg is een bijzondere locatie in een van de mooiste natuurgebieden van Twente: Het Lutterzand. Erve Beverborg ademt een nostalgische en ongedwongen sfeer. Deze mooie Saksische schuur is voorzien van alle moderne faciliteiten zodat het zowel ’s zomers als ’s winters bij uitstek geschikt is voor uiteenlopende bijeenkomsten als huwelijken, zakelijke bijeenkomsten en andere activiteiten.

Klik op een foto voor meer foto’s:

Bent u op zoek naar een bijzondere buitenlocatie in Twente? Erve Beverborg ligt op een prachtige plek in het Dinkeldal, niet ver van het Lutterzand. Deze mooie Twentse schuur wordt al jaren verkozen door bruidsparen die op zoek zijn naar een exclusieve, kleinschalige en persoonlijke trouwlocatie.

Erve Beverborg, en het prachtige terrein eromheen, is in elk jaargetijde ook geschikt voor andere activiteiten, zoals een Twentse heidag, een vergadering, een diner, receptie of zelfs voor een bijzondere uitvaart of condoleance.

Zakelijke bijeenkomsten

De privacy en de informele sfeer maken Erve Beverborg tot een ideale accommodatie voor zakelijke bijeenkomsten. Of het nu gaat om een directievergadering, een presentatie, een training, community-service of gewoon een gezellige dag met het personeel. Natuurgebied het Lutterzand leent zich voor een ontspannende wandeling tussendoor, waarna u met een frisse blik en nieuwe inzichten de vergadering weer kunt voortzetten. Menig bedrijf, instelling of stichting keert jaarlijks terug.

Huwelijksvoltrekking

Uw huwelijk of partnerschapregistratie kan op Erve Beverborg worden voltrokken. Er kan zowel binnen als buiten getrouwd worden: op het terras, aan het water, onder een monumentale eik of ’s winters bijvoorbeeld bij de houtkachel.

Andere Activiteiten 

Een verjaardag, een trouwdag, een jubileum of een doopfeest. Erve Beverborg biedt een passende gelegenheid voor een intiem feest tot ± 60 personen.

Het afwisselende landschap leent zich bij uitstek voor een winterwandeling met aansluitend bijvoorbeeld een stamppotbuffet bij de houtkachel. Of als eindpunt voor uw rally met Oldtimers. 

Aanvullende informatie

Voor de catering brengen wij u graag in contact met een van onze cateraars. Zij verzorgen een lunch, diner, buffet, koffie met broodjes of borrel, zoals u wenst.

Adres en route

Erve Beverborg
Lutterzandweg 15
7587 LH De Lutte

U volgt de A1 richting Duitse grens, Osnabrück. Verlaat de snelweg bij afslag 34 / De Lutte. De weg langs het Shell-station volgen tot afslag Beuningen/Lutterzand. Hier slaat u rechtsaf en na 2,4 km. weer rechtsaf (richting restaurant Florilympha/Paviljoen). Deze weg blijven volgen, 500 meter na restaurant Florilympha ziet u links Erve Beverborg.

Contact

Neem bij interesse in deze locatie contact op met:

Theun Hulshof
telefoon: 06-53706063
email: info@beverborg.nl