+31 (0)6 53 70 60 63 info@beverborg.nl

Trouwen in een burcht

Historische omgeving

Ongedwongen sfeer

Hohes Haus Nienborg is een verscholen parel waar in stijl getrouwd, gevierd en vergaderd kan worden. De burcht staat in het gemoedelijke plaatsje Nienborg, net over de grens bij Enschede, op een bijzondere plek aan de Dinkel. Met zijn uitnodigende uitstraling is het Hohes Haus in het Münsterland een geliefde trouwlocatie, maar ook zeer geschikt voor een feest, een stijlvol diner, een receptie, een vergadering of voor buitenactiviteiten in de bijbehorende boomgaard.

Klik op een foto voor meer foto’s:

Burg Hohes Haus is gelegen in Nienborg, een dorpje in de gemeente Heek, vlak over de grens bij Enschede. In de 12e eeuw werd in Nienborg een van de machtigste bisschoppelijke kastelen van het hele Münsterland gebouwd. Naast de hoofdburcht waren er in het Münsterland nog zo’n 30 Burgmannshöfe. Het Hohe Haus is één van deze 14e-eeuwse burchten. 

Hohes Haus Nienborg

Het Hohes Haus en het bijbehorende park kan gehuurd worden voor bruiloften, evenementen en conferenties. In het kader van dergelijke gelegenheden kunnen de gasten ook het huis van binnen bezichtigen.

Zakelijke bijeenkomsten

Hohes Haus Nienborg is een ideale accommodatie voor zakelijke bijeenkomsten. Of het nu gaat om een directievergadering, een receptie, een presentatie, een training, community-service of gewoon een leuke dag met het personeel. 

Huwelijksvoltrekking

De burcht en het mooie park erom heen is bij uitstek geschikt voor een unieke trouwdag. Er kan zowel binnen als buiten getrouwd worden: in het kasteel, op het terras, in de tuin of aan het water.

Kellercafé & Tuin

Het Kellercafé in het Hohes Haus kan ook vanaf de straat worden bezocht. In de zomer (van mei t/m september) is het Kellercafé elke zondag geopend van 12.00 tot 18.00 uur.

Kom genieten van
Koffie met gebak | Curryworst | Braadworst | Bier | Wijn | Frisdranken

Andere Activiteiten

Een verjaardag, een trouwdag, een jubileum of een doopfeest. Hohes Haus Nienburg biedt een passende gelegenheid voor een intiem feest tot ± 60 personen en eventueel als buitenlocatie voor meer dan 60 personen.

Aanvullende informatie

Voor de catering brengen wij u graag in contact met een van onze cateraars. Zij verzorgen een lunch, diner, buffet, koffie met broodjes of borrel, zoals u wenst.

Adres en route

Hohes Haus Nienborg
Burg 18
48619 Heek (Duitsland)

Heek is goed aangesloten op het snelwegennet. U volgt de A35 richting Duitse grens, Münster.

Op de A31 (Oberhausen-Emden) neemt u de afslag Heek en slaat u rechtsaf de B70 richting Heek op. Volg de borden naar Nienborg. Het Hohes Haus ligt vlak bij de Landesmusikakademie NRW.

Contact

Neem bij interesse in deze locatie contact op met:

Theun Hulshof
telefoon: 06-53706063
email: info@beverborg.nl

Zie ook:
hoheshausnienborg.de
email: events@hoheshausnienborg.de